fbpx
Plantegning Zoom

FLOT HERSKABELIG TREPLANSVILLA BELIGGENDE I SEEST. GOD PLANLØSNING OG STORE VÆRELSER

Del bolig

Velkommen til Åkjærsvej 13. Her udbydes en helt særlig murstensvilla med en spændende planløsning, der rummer masser af plads og muligheder for at indrette sig helt efter eget ønske. Villaens 164 kvadratmeter er fordelt på tre plan, dertil kommer 74 kvadratmeter velindrettet kælder.

Huset er gennemgribende renoveret i 2014, med bl.a. nye vinduer og døre i hele huset. I 2018 er murværkets fuger udskiftet og karnappen forsynet med nyt zinktag. Desuden er der tidligere anlagt omfartsdræn og hulmursisolering.

Huset udgør en imponerende og herskabelig bolig med flotte, åbne rum, højt til loftet, lyse plankegulve og fyldningsdøre. Fra både stueplan og 1. sal er der kig til fjorden og Lillebæltsbroen. Køkkenet er af nyere dato, med hvide, grebsfrie skabe og snedkerlavet træbordplade. Der er en god belysning fra dannebrogsvinduerne, som giver en fredelig atmosfære i det store køkken-alrum. Den tilstødende stue er ligeledes et skønt opholdsrum med stuk og udsyn til haven.

På førstesalen finder I husets to soveværelser, begge med fine vinduespartier der bringer masser af lys ind. Det ene soveværelse indeholder et stort indbygget skab. Derudover findes et stort badeværelse med separat brusekabine, hvide skabselementer og indbyggede spots i loftet.

I kælderplan er der to store værelser, hvoraf det ene er godkendt til beboelse. Derudover findes bryggers, vaskerum samt separat bad og toilet

Til villaen hører en stor, overdækket terrasse, garage, skur samt to disponible rum til opbevaring eller lignende. Desuden en åben terrasse, med adgang til en flot, lukket og ugenert have.

Nærområdet er et roligt og familievenligt kvarter med kort gåafstand til både skole, daginstitution og Munkensdam Gymnasium. Der er indkøbsmuligheder lige ved hånden, Seest Idrætspark, forskellige legepladser samt skov og grønne arealer i området. Og så er der bare 100 meter til nærmeste busstoppested, og kun et kvarters gang til midtbyen med et væld af caféer/restauranter, skønne kulturelle tilbud og meget mere.


Åkjærsvej 13, 6000 Kolding
Pris:
2.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
164
Grund:
654
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1928
Ejerudgift pr. md.
2.541 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter