fbpx
Plantegning Zoom

MINIMALISTISK SOMMERHUS NÆR ISEFJORDEN

Del bolig

Huset er totalrenoveret i 2015 med nyt køkken, bad og isolering. Der er varme i gulvet i stue, køkken og badeværelset. Hele huset er beklædt med hardieplank.

Pak sommerhatte og korte shorts, for nu tager vi på ferie! Den danske sommer er allerede i fuld gang med at overvælde os, og findes der noget bedre end at tilbringe de frie uger fra sit helt eget sommerhus? I dag sætter vi GPS’en mod Åhusene 46 mellem Ejby og Kirke Hyllinge, hvor I både kommer til at være tæt på naturen, tæt på Isefjorden og tæt på det danske sommerland.

I er havnet i et veletableret område, der både huser sommerresidenser og familievillaer, og hvor små veje snørkler sig ind mellem hinanden og danner et trygt lokalsamfund. Ejby Ådal ligger som en kile mellem bebyggelse og vand, hvor I har skøn og rå natur til dejlige picnics og små gåture. Men vigtigst er nok, at I på bare 5 minutters cykeltur rammer badebroen, hvorfra I kan hoppe direkte i bølgen blå og virkelig få det ultimative ud af sommerhuslivet. I har samtidig 5-10 minutters kørsel til Ejby og Kirke Hyllinge, hvor I kan foretage de daglige indkøb, mens I på 20 minutter bår både Roskilde og Holbæks større bysamfund, som bugner af historie og kultur.

Bag den tætte hæk titter det sortmalede træhus frem, der på helt klassisk facon har hvide rammer omkring vinduer og døre. Med bilen forsvarligt parkeret under carportens halvtag bliver I modtaget af den veltrimmede græsplæne, hvor i får privatliv til den helt store guldmedalje og kan flytte jer efter solens gang over himlen. Naturligvis er der både en morgen- og aftenterrasse, så I kan slå jer ned med rundstykker eller grillede bøffer og virkelig tage ind, hvor vidunderligt det er endelig at have jeres eget fristed. Til ejendommen hører også et skur med skydedøre, der kan benyttes til opbevaring af plæneklipperen.

Hvide, sorte og grå nuancer fylder den minimalistiske indretning i huset fra 1961, som i alt spænder over 58 gode kvadratmeter. Der er ikke lagt skjul på, at de moderniseringer, der er foretaget, har haft til formål at højne komforten på adressen, for hvem gider at bo primitivt, når ferier burde være ultimativ afslapning? Derfor er huset nemt at vedligeholde og har masser af praktiske materialer, og der er holdt en rød tråd i indretningen, så det hele giver mening. Køkkenet er med grebsløse fronter og alt i hårde hvidevarer, og fliserne går igen her såvel som på badeværelset, der i øvrigt har en rigtig god størrelse. Stuen med brændeovn er i flere niveauer, og foruden mellemgangen og værelset er der plads til at etablere endnu et soverum, hvis det frister.


Velkommen!


Åhusene 46, 4070 Kirke Hyllinge
Pris:
1.300.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
58
Grund:
974
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1961
Ejerudgift pr. md.
1.109 kr.

Morten Holm Lønberg

mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter