fbpx
Plantegning Zoom

SUPER HYGGELIG LEJLIGHED PÅ ATTRAKTIV BELIGGENHED MED SKØN FÆLLESHAVE

Del bolig

Nu kan I flytte ind i en toværelses lejlighed i Vanløse, hvor en lys og behagelig atmosfære fylder lokalerne. Boligen har et rummeligt badeværelse med en separat bruseniche, og lejligheden er en del af en ejendom fra 1935, der er etableret med en ugeneret gårdhave.

Med denne bolig får I fine detaljer i indretningen såsom franske døre og en diskret stuk, der pryder loftet i stuen, og I kan nemt indrette jer efter lyst og behov i de stemningsfulde rum. Værelset er placeret ud til gården, så der er fred og ro til natten, og stuen er rummelig med plads til både et spisebord og et afslappende sofahjørne, hvor I kan trække jer tilbage efter endt arbejdsdag. Der er opført et køkken med hvide fronter og gode opbevaringsmuligheder, og fra entreen kan I tilgå et godt badeværelse med separat brus.

Ejendommen præsenterer sig flot fra vejen, hvor der foran bygningen er gjort plads til cykelparkering, og boligen er en høj stuelejlighed med udsigt til både gaden og den grønne gård. Der er anlagt en have, hvor I kan tage et hvil ved de opstillede borde og bænke, når årstiden inviterer til det, ligesom det er muligt at hænge det våde vasketøj til tørre på tørresnorene. Området er helt lukket af og uden indkig fra de omkringliggende ejendommen, så I ganske ugeneret kan slappe af i det fri.

Fra boligen er der kun fem minutters gang til den nærmeste indkøbsmulighed, og det vil ligeledes være nemt at besøg Vanløse centrum, der blot ligger 800 meter væk. Her kan I for eksempel gå på opdagelse i det lokale bycenter, der tilbyder en alsidig shopping-oplevelse med flere forretninger og spisesteder. Den offentlige transport vil også være nem at benytte herfra, hvis I da ikke tager til Flintholm, som også har forbindelser med både metro, s-tog og bus. Grøndalsparken ligger også tæt på ejendommen, og området strækker sig helt ned til Damhussøen, som kan være et udflugtsmål, når der skal ske lidt ekstra.

En god toværelses lejlighed, som vi glæder os til at vise jer - kontakt os gerne og hør mere.

Ådalsvej 23B, ST. th., 2720 Vanløse
Pris:
2.095.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
56
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1935
Ejerudgift pr. md.
2.679 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter