fbpx
Plantegning Zoom

VELINDRETTET VILLA MED DEJLIG HAVE

Del bolig

Ådalen 21 og et skønt familieliv går simpelthen hånd i hånd, for her venter jer ikke kun den rette beliggenhed, men også den ideelle bolig til familien.


Vi fortsætter indenfor, hvor huset fordeler sine 120 m2 over et plan med tre rummelige soveværelser, en dejlig stor stue og et køkken, der danner ramme for jeres dagligdag. Ydermere er her et praktisk vaskebryggers, et nydeligt badeværelse og et gæstetoilet, der tilsammen understreger, at planløsningen er skabt til familien. De tre værelser giver rig plads til både børn og voksne, mens familielivet og hverdagen tilbringes i den dejlige stue eller i udestuen, som bringer udelivet ind i hjemmet. Køkkenet ligger side om side med stuen, hvilket giver jer mulighed for at åbne op herimellem, for dermed at skabe et stort leverum. Planløsningen er nem at tilpasse efter jeres behov, men den er også super funktionel som den er i dag. Her bliver det ikke svært for jer at finde jer til rette.

Gennem det rolige villakvarter oplever I en tryg og fredelig atmosfære, de venlige naboer og ikke mindst de velanlagte stisystemer, der fører de mindste sikkert til skole og idræt og tager jer direkte til byens daginstitutioner. Ferritslev er et ideelt sted for børnefamilien at bosætte sig, og foruden de familievenlige faciliteter, er her også flere gode handlemuligheder, som bidrager til den bekvemme dagligdag. Ferritslev har det hele, men skulle I alligevel ønske lidt luftforandring, så tager det mindre end 25 minutter at køre til Odense Centrum.

Beliggenheden er ideel for en villa som denne: et klassisk murstensbyggeri fra 1973, som bare venter på at danne ramme om familiens tilværelse. Huset tager imod jer med en flot forhave, mens baghaven står klar til jer mod syd med dejlige terrasser og grønne arealer, der inviterer til middage i det fri, boldspil på plænen og ren og skær livsnyderi. Kan I lide at sysle med gør-det-selv-projekter, så får I også mulighed for det, for her er både hobbyrum og værksted.

Velkommen hjem.

Ådalen 21, 5863 Ferritslev Fyn
Pris:
1.525.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
120
Grund:
705
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
1.732 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter