fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Velegnet til 1. gangs købere

Del bolig

Smuk natur og ægte landsbyidyl kun en halv time fra Aarhus!

Næste og sidste stop på boligjagten bliver Åbroen 9 i den lille landsby, Skader, hvor I befinder jer midt mellem Randers og Aarhus. Der er faktisk ikke mere end henholdsvis 25 og 30 minutter i bil til de to store byer, så der er aldrig langt til shopping, kultur og caféliv, men her i Skader er det skiftet ud med klassisk landsbyidyl, og der er grøn natur til alle sider.

Åbroen 9 er en adresse til alle jer, der drømmer om at bo midt i naturen med højt til himlen, og her vil roen straks sænke sig over jer. Midt i de grønne omgivelser møder I det fine hus, hvis gule facade lyser op i landskabet, og her har det ligget siden 1910, hvilket afspejler sig i den charmerende arkitektur med de småsprossede vinduer.

Indendøre folder boligen sig ud med to etager, der samlet set giver jer et badeværelse, et bryggers, tre gode værelser samt de to opholdsrum, som tæller spisekøkkenet og stuen. I møder et hjem med en hyggelig og varm atmosfære, som gør det nemt at føle sig hjemme, og I vil også forelske jer i de fritliggende bjælker, som tilfører rummene sjæl og charme. Der er altså tale om nogle fine rammer, som I kan opdatere med maling og nye møbler, og hen ad vejen kan I sætte jeres eget præg på boligen med kreative indretningsidéer.

Til allersidst rundes turen af med manér udenfor i den herlige have, og her vil I for alvor mærke effekten af at være flyttet på landet, for der er skov i baghaven og fuglefløjt fra oven. Haven byder på et dejligt udvalg af terrasser og små hyggekroge, så I kan rykke omkring til enten sol eller skygge, og i de varme sommermåneder er der ingen tvivl om, at haven vil være jeres faste base, for både morgenmaden, frokosten og de lækre sommermenuer vil blive indtaget i den grønne oase. Som prikken over i’et får I også et stort udhus, der rummer både et værksted og to disponible rum, så der er ligeledes rig mulighed for at udfolde diverse gør-det-selv-projekter.

Kort fortalt, her får I opfyldt ønsket om landlig idyl - og der er stadig kun en halv time til storbyen!
Åbroen 9, 8543 Hornslet
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
90
Grund:
721
Værelser:
3
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1910
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter