fbpx
Plantegning Zoom

VELDISPONERET 3V’ER MED STOR ALTAN OG GOD BELIGGENHED

Del bolig

Kom med til Valhøjs Alle 100C, st. th. – her udbyder vi nemlig en 80 kvadratmeter stor lejlighed, der ligger roligt og trygt på et lukket boligvænge centralt i Rødovre. Det her er kort sagt den ideelle base for både singler og par i alle livets stadier såvel som den lille familie, der ønsker at være tæt på det hele.

Lejligheden ligger i et klassisk murstensbyggeri, som er opført i 1965. Beboerne får glæde af et stort og hyggeligt fællesareal med plads til store og små, og hvis I er bilejere, er det ligeledes et plus, at ejerforeningen har egen parkeringsplads. Som et ekstra plus kan vi oplyse, at denne lejlighed ligger i ejendommens høje stueetage, hvor man er fri for indkigsgener, og hvor der samtidig er altan samt nem adgang til fællesarealerne. Altanlånet vedrørende nærværende lejlighed er indfriet, og dermed har lejligheden lavere månedlige omkostninger.

Når I træder indenfor, møder I en veldisponeret bolig, der præsenterer sig med flotte gulve, vægge og lofter samt tidløst interiør. I lejlighedens centrum venter en fordelingsentré med afsæt til samtlige rum, og lad os først og fremmest kigge på stuen, som udgør hjemmets største rum. Indretningsmulighederne er dermed også i top, og der er tilmed direkte udgang til den store og møblerbare altan, som nyder godt af eftermiddags- og aftensolen på daglig basis. Planløsningen byder ligeledes på to regulære værelser, et rummeligt køkken med alt i hårde hvidevarer og mulighed for spiseplads samt et topmoderne badeværelse med god bruseplads. Vil I med på en fremvisning og opleve lejligheden med egne øjne?

Som vi allerede har afsløret, får I her en rolig beliggenhed, der alligevel ligger helt central. Der er f.eks. kun 900 meter til Rødovre Centrum, som byder på butikker og spisesteder, mens lejligheden også ligger i gåafstand fra Damhussøen og Damhusengen. Området huser alt, hvad I måtte ønske jer, og på Tårnvej og Roskildevej er der gode busforbindelser ind mod København C.

Valhøjs Alle 100C, ST. th., 2610 Rødovre
Pris:
2.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
80
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
2.629 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter