fbpx
Plantegning Zoom

STILREN 2V’ER LIGE VED HISTORISKE KOLDINGHUS

Del bolig

Velkommen indenfor på Markdanersgade 7, hvor denne moderne og lækre andelsbolig befinder sig. Boligen er perfekt til parret eller singlen, der gerne vil bo i flotte og behagelige rammer, og med placeringen på anden sal ligger I lidt tilbagetrukket fra gaden.

Lejligheden fremstår lys, lækker og moderne med mørke skabselementer, der går igen i gangen, på badeværelset og i køkkenet, hvilket kontrasterer flot med resten af lejlighedens lette udtryk og skaber en samhørighed mellem rummene. Fra entréen er der adgang til køkkenalrummet, som får et dejligt lys fra tagvinduerne, og hvor der er god plads til et skønt spiseareal. Køkkenelementerne har gode opbevaringsmuligheder både oppe og nede, og de nødvendige hårde hvidevarer er inkorporeret, så de går i ét med køkkenets resterende elementer.

Der er åben adgang til stueafsnittet, så I altid kan følge med i samtalen, hvorend I befinder jer, og igen får I et lyst og lækkert rum, der prydes af lyset fra de dejlige tagvinduer. Her er der plads til at indrette lige, som I vil have det. Boligens oplagte soveværelse ligger med masser af skabsplads og en dejlig udsigt til historiske Koldinghus! Det rummelige badeværelse akkompagneres af en stor bordplade, bruseniche og vaskemaskine.

Andelsboligen er beliggende i centrum af Kolding lige ved Slotssø, hvor I finder Koldinghus og den skønne Slotshave. Her kan I boltre jer i de mange gode grønne arealer, som I har lige i baghaven! I har et væld af hyggelige caféer og lækre spisesteder, hvorend I går hen, og der ligger ligeledes masser af gode indkøbsmuligheder med Netto og Føtex tættest på. Med Koldings placering tæt på Lillebæltsbroen kan I nemt komme mod både Fyn, Sjælland og resten af Jylland, og transporten kan Kolding Station også hjælpe jer med, da der her kører både InterCity og regionaltog rundt til hele landet!

Der medfølger kælderrum til lejligheden på ca. 2,5 m2.

Der er fælles cykel kælder i foreningen og et skur i gården til cykler.

Lyder dette som en spændende mulighed? Kontakt os allerede i dag for en fremvisning!


Markdanersgade 7, 2. 203., 6000 Kolding
Pris:
749.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
72
Grund:
752
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1910
Købspris
749.000 kr.
Boligydelse pr. md.
2.018 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter