fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

KLASSISK VILLA FULD AF MULIGHEDER

Del bolig

Tager du bilen fra Odense Centrum, er der blot en halv time, der skiller storbyen og din nye adresse, Frederiksberg 39, ad. Her mener vi ikke den prominente kommune midt inde i København men en hyggelig, landlig beliggenhed i Veflinge på Nordfyn, en by med masser af historie og et stærkt sammenhold borgerne imellem.

I disse trygge rammer ligger en fin og klassisk villa fra 1915, der formår at udstråle hygge og charme allerede fra første øjekast. Den symmetriske facade i røde mursten byder på både fine gesimser og sorte dannebrogsvinduer alt imens en veltrimmet hæk omkranser matriklens 708 kvadratmeter. Rundt om bygningen findes en hyggelig, privat have med masser af beplantning og en overdækket terrasse, hvor du virkelig kan sidde og nyde din nye tilværelse og beskue havens grønne – og det i al slags vejr, for overdækket gør jo, at det kan smådryppe, uden at det påvirker dig.

Selve villaen har en særdeles spændende planløsning med stueplan, førstesal samt et lille kælderrum, der tilsammen udgør et hjem for både den pladskrævende single med store armbevægelser og hobbyer såvel som familien med den sammenbragte børneflok. Stueplan åbner sig op med et kæmpe potentiale for udnyttelse, hvor køkken, stue, atelier, værelse og entré med lethes vil kunne slås sammen til en åben planløsning, hvor hverdagen sættes i scene. Størstedelen af gulvene er beklædt med fliser, og ellers bemærkes det, at du sagtens vil kunne sætte dit eget præg med f.eks. nyt køkken eller lidt farver på væggene.

Fra køkkenet leder en mellemgang ind til endnu en afdeling af stueetagen, hvor bryggers, atelier og badeværelse befinder sig – en suveræn afdeling for kunstneren, handymanden eller teenageren, der får rolige rammer om privatlivets fred.

Oppe ad de svungne trappe venter førstesalen med en repos, der giver adgang til tre værelser, hvor det ene fungerer som gennemgangsværelse til et mindre rum og har stort potentiale som multirum eller legeværelse for de yngste.

Og så er der jo beliggenheden i Veflinge, der har både Dagli’Brugs, daginstitution, forsamlingshus og et par små lokale forretninger til at holde dagligdagen kørende, og mens de yngste skolebørn har 400 meter til Havrehedskolen Veflinge, foregår 7.-9. klassetrin i Morud ca. 60 minutters cykeltur fra matriklen.

Kan du se dig selv skabe en hverdag her? Så kontakt os i dag for en fremvisning.
Frederiksberg 39, 5474 Veflinge
Pris:
795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
117
Grund:
708
Værelser:
7
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1915
Ejerudgift pr. md.
1.424 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter