fbpx
Plantegning Zoom

LYS OG INDBYDENDE LEJLIGHED BELIGGENDE I ODENSE C

Del bolig

LYS OG INDBYDENDE LEJLIGHED BELIGGENDE I ODENSE C

Hjertelig velkommen til Pjentedamsgade 12, 1., hvor vi har fået fornøjelsen af at præsentere jer for denne superskønne lejlighed, der breder sig over 72 velplaceret kvadratmeter. Her får I fortræffelige forhold for tilstedeværelsen, da denne bolig kombinerer de hjemlige rammer med det blomstrende byliv.

Indenfor bliver I præsenteret for en planløsning, der tilgodeser diverse behov. Bag hoveddøren venter den fine entré, hvorfra I kan hænge overtøjet og gå op opdagelse i soveværelset, der viser sig med smukke stukdetaljer og charmerende Dannebrogsvinduer i flotte trænuancer. Derudover bliver I præsenteret for to skønne stuer en suite, hvorfor det er oplagt at indrette med både spise- og opholdsstue. I åben forbindelse af spisestuen venter køkkenet, der bidrager til særpræg og karakter til hjemmet, hvor der gemmer sig god opbevaringsplads bag de hvide flader. De resterende kvadratmeter udspiller sig på et badeværelse med separat bruseniche, fine badeværelsesmøbler, spotbelysning og udluftningsvindue.

Denne ejendom har prydet gadebilledet siden 1892, men på trods af dets oprindelsesår står ejendommen særdeles velholdt med en selvsikker facade. Til denne rødstensejendom medfølger et hyggeligt gårdmiljø, hvor I kan nyde tilstedeværelsen ved bord bænke-sættet, eller dase i den skønne have, der kombineret traditionel have med vildtvoksende natur. Denne lejlighed er særligt interessant for den pladskrævende enkeltperson eller parret i alle aldre, der sætter pris på en central beliggende og en velfungerende bolig.

Vender I blikket væk fra lejligheden, skal I ikke kigge længe efter det pulserende byliv, da I kommer til at befinde jer lige der, hvor alting sker. Her vil I kunne opleve kulturlivet i H. C. Andersens Hus, I kan gå på opdagelse i De Hemmelige Haver eller blot nyde butiks- og cafélivet, der udspiller sig for fødderne af jer. Desuden er der blot 550 meter til Odense Station, og der er få hundrede meter til diverse dagligvarebutikker, der forsøder en travl hverdag.
Pjentedamsgade 12, 1., 5000 Odense C
Pris:
1.895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
72
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1892
Ejerudgift pr. md.
2.433 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter