fbpx
Plantegning Zoom

MODERNE ENDERÆKKEHUS PÅ LUKKET VÆNGE I GISLINGE

Del bolig



Det bliver en fornøjelse at folde tilværelsen ud hjemme på Elmegårdsvej 13, for her flytter I ind i de indbydende rammer af et skønt rækkehus med byggeåret, 2019. Der er altså tale om moderne byggeri med tidssvarende løsninger, og huset er til alle jer, der drømmer om en indflytningsklar bolig med minimal vedligeholdelse. Boligen byder på 119 velindrettede kvadratmeter, som passer perfekt til såvel børnefamilien som til parret, unge som gamle. Det kan eksempelvis blive et nyt boligkapitel for seniorerne, der fraflytter en større villa og drømmer om færre kvadratmeter.

Turen går til Gislinge, som udgør en hyggelig stationsby i naturskønne omgivelser, og foruden dejlig natur står byen også til rådighed med alt, hvad hverdagen kræver; I bor med gåafstand til både skole, pasningstilbud, foreningslivet, indkøb og specialbutikker. Derudover har I kun 1,2 kilometer til stationen, hvorfra toget på kun 12 minutter tager jer til job og byliv i Holbæk.

Jeres nye hjem placerer sig trygt og godt i rammerne af et lukket vænge, hvor bebyggelsen består af rødstenshuse med hvide vinduesrammer. Jeres hus ligger som det ene hus i en lille række af kun to huse. Med i købet hører også et skur og to dejlige uderum, som tæller en for- og en baghave. Her kan I følge solen på de lækre fliseterrasser, der på varme sommerdage vil føles som en direkte forlængelse af boligen.

De gode oplevelser fortsætter indendøre, hvor boligen byder på rene linjer! Entréen står for det gode førstehåndsindtryk, for allerede her oplever I den smagfulde indretning og ikke mindst den luftige atmosfære, som er et resultat af den flotte loftshøjde. Sidstnævnte bliver et gennemgående tema i hele huset, hvor lofterne er ført til kip.

Pladsen er godt fordelt på bl.a. et bryggers, tre værelser og et stort, lækkert badeværelse med ovenlys. Denne detalje går igen i det åbne opholdsrum, som binder hele hjemmet sammen; lyset strømmer ned fra oven i opholdsmiljøet, hvor køkken-alrum og stue ligger ud i ét. Her er køkkenet indrettet med en skøn halvø, hvor aftensmaden kan forberedes med frit udsyn over resten af rummet, så I kan holde hinanden med selskab, selvom I er beskæftigede med hver jeres hverdagssysler.

Velkommen hjem!
Elmegårdsvej 13, 4532 Gislinge
Pris:
2.224.992 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
119
Grund:
363
Værelser:
4
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2020
Ejerudgift pr. md.
925 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter