fbpx
Plantegning Zoom

STILREN OG FAMILIEVENLIG ETPLANSVILLA I HYGGELIGE OMGIVELSER

Del bolig

Når I ankommer til Blomstervænget 1 i Haldbjerg, vil I straks mærke roen sænke sig. I er nemlig landet blandt den smukke, nordjyske natur – med kuperede vidder, majestætiske træer og få hundrede meter til den lange kyststrækning. Og ja, lige her kan I nu blive de nye indehavere af en komplet indflytningsklar etplansvilla, hvis mange kvaliteter og egenskaber skal opleves med egne øjne.


Adressen er hjemsted for en gedigen etplansvilla, der er opført i 1964. Det ses tydeligt, at der er lagt mange kræfter i vedligeholdelsen inde såvel som ude, og I overtager dermed en ejendom, der er komplet klar til overtagelse. Samtidig venter der en dejlig grund på 1.728 kvadratmeter, der breder sig ud omkring huset med plads til leg og aktiviteter for både store og små – det gælder alt fra valgkamp og fangeleg til kongespil og kroket. Samtidig får I glæde af de hyggelige terrassekroge, hvor solskinsdagene kan nydes med en bog såvel som grillmiddage med venner og familie.


Boligen fordeler sig over 126 veldisponerede kvadratmeter, og det kan praktisk talt godt være svært ikke at forelske sig allerede ved første øjekast. Hjemmet emmer nemlig af nedtonet elegance med sit stilrene interiør, men alligevel hersker her en hyggelig og hjemlig atmosfære, hvilket må siges at være et stort plus. Køkken-alrummet udgør et af boligens samlingspunkter, og her er indbyggede spots i loftet, god plads til spisearrangement samt strømlinet køkken; det byder på alt i integrerede hårde hvidevarer, og det er opført i en smagfuld kombination af sorte og hvide skabselementer med indbyggede greb. Ved siden af ligger den store, lysfyldte og indretningsvenlige vinkelstue, og planløsningen afrundes med fire regulære værelser, et bryggers med egen udgang og et badeværelse opført i tidløse materialer.


Når I bosætter jer i Haldbjerg, bosætter I jer i familievenlige rammer tæt på både byliv og natur. Som vi allerede har afsløret, er der ganske kort til havet, og i bil kan I køre til midten af Frederikshavn på 10 minutter. Som prikken over i’et har pendleren nem og hurtig adgang til motorvejen.


Blomstervænget 1, 9900 Frederikshavn
Pris:
1.245.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
126
Grund:
1728
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1964
Ejerudgift pr. md.
1.449 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter