fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE BYHUS MED POPULÆR ADRESSE OG UGENERET HAVE

Del bolig

Turen går til Colbjørnsensvej 22 – en adresse midt i det populære Sygehuskvarter! Dette charmerende byhus præsenterer sig med en hyggelig, klassisk indretning, der sammen med den stort set indflytningsklare stand gør herligheden til et hjem, der bør opleves!

Den røde facade og de hvidsprossede dannebrogsvinduer skaber sammen med den de små buske et yderst fint udtryk, der straks drager øjet. Gemt bag selve huset venter selve haven, et dejligt grønt græsstykke med gamle træer og veltrimmede buske. Den hyggeligste terrasse, der mest af alt drager paralleller mod en stemningsfuld gårdhave, åbner sig op mod nord og giver de fremtidige beboere mulighed for at nyde et roligt øjeblik – komplet ugeneret af andet end fuglenes fløjt!

Huset fra 1915 byder på en behagelig rumfordeling med en super sammenhæng fra start til slut. Først er der entréen, der byder velkommen, hvorfra der er en trappe op mod førstesalen, adgang til badeværelset med gulvvarme og brus og en dør ind mod stuen, der breder sig ud med et gennemgående lysindfald og direkte adgang til køkkenet. Her er afhøvlede gulve, spots i loftet, nymalede vægge og et lyst miljø. Indretningsvenligheden gør sig gældende med masser af plads til både sofa, spisebord og hygge, mens åbningen mod køkkenet giver en dynamisk sammenhæng mellem madlavningsrum og afslapningsareal.

Oppe ad trappen venter førstesalen med en lille repos, to værelser og et disponibelt rum – perfekt til singler og par eller måske endda den lille familie, der har en drøm om at bo med hyggen i fokus og ovenikøbet får et kig til Guldborgsund.

Tilbage er der kun at tage bestik af lokalmiljøet. Sygehuskvarteret omkranser nabolaget med få minutters gang til vandet, indkøbsmuligheder og Ejegod Mølle, mens en gåtur på bare et kvarter leder ind i den inderste kerne af Nykøbing F. I selvsamme radius finder man alt – skoler, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og butikker, mens der er 1,5 km til stationen og dermed hurtig adgang til resten af landet.

Velkommen!


Colbjørnsensvej 22, 4800 Nykøbing F
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
89
Grund:
325
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1915
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter