fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

VELHOLDT FAMILIEVILLA MED NATURSKØN UDSIGT

Del bolig

I Lille Heddinge kan I nu blive de heldige indehavere af en moderniseret villa fra 1964 med 202 anvendelige kvm, der har en flot udsigt ud over markerne ned mod en charmerende gammel mølle og til vandet. Her kan familien nemt etablere et dejligt hjem i fine omgivelser, ligesom I kan se frem til en stor, skøn have med både syd- og vestvendte terrasser.

En let og indbydende atmosfære kommer jer i møde i alle hjørner af boligen, der blandt andet indeholder en stor stue med trægulv og indbyggede spots i loftet. Det vil være ligetil at indrette jer efter lyst og behov, og et dejligt lys falder ind i rummet gennem vinduespartierne. Køkken-alrummet er ligeledes et behageligt rum, hvor I naturligt vil samles til måltiderne, og der er masser af opbevaringsmuligheder i skuffer og skabe – desuden har I direkte udgang til en terrasse. Med et badeværelse på hver etage får den travle hverdag de bedste vilkår, og I kan se frem til to pæne rum, der begge er opført med en bruseniche. Ud over bryggers og entre finder I også to gode værelse i stueetagen, mens boligens resterende tre værelse er at finde på første sal. Her er der en dejlig udsigt over de åbne marker og til vandet, ligesom I kan glæde jer til to franske altaner i det ene værelse.

Haven giver jer de fineste forudsætninger for at nyde tilværelsen i det fri, og der er masser af plads til boldspil og børneleg på den store græsplæne, der også gør haven nem at holde. Med lidt havemøbler og nogle blomsterkrukker kan I skabe to charmerende uderum, hvor I kan slappe af i sommervarmen og måske indtage et måltid, der er forberedt på grillen. I carporten kan bilen parkeres, og dertil finder I et stort isoleret skur på grunden.

Lille Heddinge er en hyggelig landsby med kirke og gadekær – her kan I bo i fred og ro med nærhed til naturen, mens det blot tager to minutter at køre til Rødvig, hvor I finder alt, hvad hverdagen kan ønske sig af friskole, sportshal, indkøb og daginstitution, ligesom Rødvig Havn danner et godt udgangspunkt for en aftentur med is i sommermånederne. Nærområdet er aldeles charmerende med kort afstand til Unesco Verdensarv, Stevns Klint. Desuden tager det blot 25 minutter at køre til Køge, når I får brug for et større bymiljø med flere butikker. Der er offentligt transport blot 20 meter fra indkørslen.


Rødvigvej 43, 4673 Rødvig Stevns
Pris:
2.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
169
Grund:
990
Værelser:
5
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1964
Ejerudgift pr. md.
2.070 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter