fbpx
Plantegning Zoom

TOTALRENOVERET VILLA MED FREDFYLDT BELIGGENHED

Del bolig

TOTALRENOVERET VILLA MED FREDFYLDT BELIGGENHED

Nu kan I blive de heldige indehavere af en villa, der er totalrenoveret inden for det sidste år, så alt står helt skarpt. Her kan I nemt flytte ind og indrette et dejligt hjem, og huset ligger dejligt tilbagetrukket fra vejen i fredelige omgivelser.

Med denne gennemførte bolig får I gulvvarme i hele stueetagen, og den moderne planløsning indeholder blandt andet en stue, som ligger i åben forbindelse med et lækkert køkken. Det er opført med alt i hårde hvidevarer, så hverdagen bliver så komfortabel som muligt, og de indbyggede spots i loftet giver et klart lys til madlavningen. Stuen har et dejligt lysindfald fra sydvest, og den lette og behagelige atmosfære vil være dejlig at vende hjem til efter en lang arbejdsdag. Fra entreen kan I tilgå boligens badeværelse, som er lige så stilrent i sit udtryk som resten af boligen, og det er blandt andet udstyret med en vaskemaskine og en bruseniche. Den lyse førstesal består af et værelse, hvor der er etableret en mindre lomme, der deler rummet op – det kan for eksempel bruges som walk-in. Desuden er der indlagt fibernet i huset.

I får rig mulighed for at anlægge haven, som I har lyst – i øjeblikket består den primært af en græsplæne, så den vil være nem at holde. Der er allerede direkte adgang fra køkkenet og ud til gårdspladsen, der nu er belagt med småsten, så overgangen mellem ude og inde kan blive helt flydende i sommermånederne. Bilen parkeres i den store garage, og ejendommen er allerede separat kloakeret – så ingen ekstra udgifter der.

Ejendommen ligger i en fredelig landsby med kirke og gadekær, og der er blot få minutters kørsel ind til Dalmose, hvor I finder indkøb, skole og daginstitution. I kan se frem til et levende lokalmiljø, og I Dalmosehallen er det muligt at benytte motionscentret og for eksempel gå til gymnastik, badminton eller håndbold. Det tager under et kvarter at komme på motorvejen, og når I har brug for et større bymiljø med flere forretninger og kulturelle tilbud, kan I køre til Slagelse på 16 minutter.

En totalrenoveret villa, som vi glæder os til at introducere jer til – kontakt os gerne for en fremvisning.
Skælskørvej 110, 4261 Dalmose
Pris:
895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
88
Grund:
1121
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1878
Ejerudgift pr. md.
1.423 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter