fbpx
Plantegning Zoom

SKØN HESTEEJENDOM I GRØNNE OMGIVELSER

Del bolig

Velkommen til på Arnakkevej 3, hvor denne skønne hesteejendom er beliggende! Her får I lidt over 0,6 ha at boltre jer på med stuehus, stald, folde og ridebane - og sælger lejer yderligere 0,6 ha til flere folde!

Grunden står nydelig med velfriserede, grønne områder og stuehus og stald i mørke toner. Stuehuset på 202 kvm er er totalrenoveret i 2005 og vedligeholdt løbende med indlagt fibernet. I 2021 er der malet lofter, sat filt og malet vægge, samtidig med at der er slebet gulve i stuerne. I får gulvvarme i hele stueplanen, og med jordvarme og solceller er der en lav udgift på under 6.000 kr. årligt i strøm.

Der er indgang gennem bryggerset, som fremstår i flot stil med flisegulv og vaskefaciliteter. Herfra har I adgang til de to store stuer, der er i åben forbindelse til køkkenet. Stuerne giver gode muligheder for at indrette flere hyggelige kroge, og i køkkenet får I masser af opbevaring, naturfarvede elementer og godt med bordplads.

Hjemmet byder på tre værelser, der alle kan indrettes lige efter jeres behov og ønsker, og I får to badeværelser, hvor det i stueetagen opgraderes med badekar. Fra stuen er der adgang til den skønneste store træterrasse, hvor ca. 2/3 er overdækket, så I ikke skal bekymre jer om det danske vejrs luner!

På grunden finder I en lys stald på 130 kvm indrettet med tre store bokse, der kan udvides til fire på få minutter, og som alle har vinduer, der kan åbnes. Direkte fra staldgangen er der adgang til et stort rum til opbevaring af foder og strøelse mv. Stalden er isoleret og derfor dejligt kølig for hestene om sommeren og lun for rytteren om vinteren. Med en placering inden i folden kan stalden også bruges som løsdrift, og der er derfor lagt et stort område med heavymats ved indgangen.

Der er anlagt ridebane på 20x60 meter med en helårsanvendelig bund og en ovalbane på 250 meter integreret i banen. I får et drivhus og gode opbevaringsmuligheder samt carporte til biler, traktor og hestetrailer. Afslutningsvis er der et rummeligt værksted.

Placeringen i Eskebjerg giver jer naturgrønne omgivelser med gode muligheder for at finde rideegnede skove, og der er også en del rideklubber i området. Derudover er I tæt på Vesterlyng Strand, der er et yndet sted at få en dukkert. Der er indkøbsmuligheder tre km væk, og hvis I vil have mere, så ligger Kalundborg indenfor 13 km, hvor I kan finde kulturtilbud, hyggelige spisesteder og masser af indkøbsmuligheder.

Vi glæder os til at høre fra jer!


Arnakkevej 3, 4593 Eskebjerg
Pris:
2.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
202
Grund:
6151
Værelser:
5
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
1.797 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter