fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SMUK VILLA I IDYLLISKE OMGIVELSER

Del bolig

Velkommen til denne nydelige villa med marker som naboer og rolige grønne omgivelser som hjemlig stemning blot 4 km til Ejby!

Villaen strækker sig over to etager, samt en fin kælder der byder på gode muligheder! Gennem entréen ledes vi ind i stuen, der fremstår velholdt og med smukke detaljer i gulvet såvel som loftet. Stuens indretning harmonerer elegant med den fine marmorpejs og valget af træmøbler, der står strålende frem af lysindfaldet af terrassedøren. Køkkenet har samme lette udtryk som stuen, hvor skabslågerne i beige fremhæves smukt af de hvide vægge. Her kan I med fordel tage middagen med ud i aftensolen på terrassen og nyde de smukke omgivelser. Oven på er der rum til to værelser og plads til god opbevaring, samt plads til mulig badeværelse. 1.salen trænger til en opdatering, men byder på et godt udgangspunkt! I kælderen er der et fint velfungerende badeværelse med separat bruseniche, et fyrrum, et disponiblet rum, samt vaskerum.

Murstensejendommen er oprindeligt fra 1936, men har fået nogle ydre og indre opdateringer siden. Ejendommen byder på en vestvendt terrasse, en omkringliggende tillukkede have, som inviterer til hygge i krogene, solrige aftener på terrassen og leg i haven.

Med denne villa får I ikke et meget bedre sted at slå jer ned i ro og mag! I vil opleve at kunne gå de smukkeste ture langs markerne og være helt alene. Jeres naboer støder I måske på og det gør heller ikke spor, fordi de hilser blot og lader jer bare være jer. Når børnene skal i skole, I skal handle ind eller andre gøremål trækker i jer, behøver I blot at tage bilen eller cykel til Ejby - her er I indenfor ca. 6-10 minutter. Her finder I skolen Børnehuset Egetræet, gode pasningstilbud, sportshaller og lidt længere inde et hav af indkøbsmuligheder, hyggelige lokale caféer mm.

Alt i alt en nydelig villa i idylliske omgivelser blot en kort køretur fra Ejby!


Bubbelgårdvej 3, 5592 Ejby
Pris:
745.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
76
Grund:
1296
Værelser:
3
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1936
Ejerudgift pr. md.
1.225 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter