fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

FLOT VILLA MED NATURSKØN BELIGGENHED

Del bolig

Velkommen til Blidkærvej 6, i Husby - her ligger en dejlig villa, som nu kan blive jeres nye hjem.

Huset er perfekt til familien eller parret, som ønsker sig en rummelig villa, med en charmerende historie og udseende, trænger til en kærlig hånd men med rig mulighed for, at sætte sit præg på boligen.

Hjemmet blev opført i 1930, og det tager sig stadig flot ud - udvendigt mødes man af en flot rustik facade, der på en romantisk måde bærer præg af boligens historie og sjæl. Her mødes man også af de flotte røde vinduer og dører, som går igen flere gange, og det er en flot harmonisk detalje til det ydre. Man har også en dejlig lukket have, den inkluderer et godt græsareal med rig mulighed for ophold i solen - her kan man samtidigt nyde en fantastisk udsigt over åbne marker, med vandet i horisonten. Udvendigt byder hjemmet også på en fuldmuret dobbeltgarage, hvortil der er tilknyttet et skur - her har man også en indgang til huset, så man kan komme tørskoet hjem fra bilen.

Indvendigt fortsætter herlighederne, med veludnyttede kvadratmeter fordelt på to plan. Stueetagen byder på et køkken, hvorfra der er adgang til både stue og et værelse. Derudover ligger bryggerset i forbindelse til garagen, og derfra har man også adgang til badeværelse. Man har rig mulighed for at sætte sit præg på boligen, og rummene byder på mange muligheder da de både er rummelige og lyse - med især de glimrende vinduer i stuen der er holdt i et tidløst design, hvor solen får lov at strømme ind gennem. Op af den flotte lidt rustikke trappe ligger førstesalen, som består af to værelser, og etagen inkluderer også to store skunke, hvor man har rig mulighed for opbevaring.

Boligens beliggenhed har meget at byde på - med en placering i udkanten af en lille by omringet af natur, har man alle forudsætninger for at kunne nyde tilværelsen her i fred og fordragelighed. Samtidigt har man i de varme sommermåneder ikke langt til vandet, eller hyggelige gåture som for eksempel ved Wedellsborg slot. Huset ligger også bekvemmeligt for den travle familie eller par, med alle hverdagens fornødenheder beliggende inden for 13 minutter af hoveddøren - og pendler man er der ikke mere end 14 km i bil til motorvejsforbindelser.


Blidkærvej 6, 5592 Ejby
Pris:
395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
86
Grund:
689
Værelser:
4
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1930
Ejerudgift pr. md.
941 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter