fbpx
Plantegning Zoom

HØJLOFTET ANDELSBOLIG MED OVENLYS OG SKØN ALTAN

Del bolig

Nu kan I flytte ind i en moderne andelsbolig med højt til loftet og en stor, sydvendt altan, der har udsigt til et grønt område.Lejligheden har en moderne planløsning med loft til kip i spisekøkkenet og stuen, der ligger i åben forbindelse med hinanden, ligesom I kan se frem til et rummeligt badeværelse med vaskesøjle og bruseniche.

Denne lejlighed er placeret på første sal med egen indgang, og entreen byder på fineste vis velkommen til boligen - her er der plads til sko og overtøj i skabene. Køkkenet er holdt i et tidløst design med hvide fronter, og der er installeret alt i hårde hvidevarer, mens en spisekrog lader jer nyde dagens måltider i nærheden af køkkenet. Den gode loftshøjde giver en åben og luftig fornemmelse i rummet, og stuen er et stemningsfuldt opholdsrum med ovenlys, som det bliver skønt at vende hjem til efter endt arbejdsdag. I alt har boligen to værelser med skabsplads, og dertil indeholder lejligheden et flisebadeværelse med mulighed for opbevaring i møblementet.

Ejendommen er fra 1990, og den sydvendte altan bliver det fineste uderum med lidt siddepladser og blomster, hvor I kan tage et lille hvil i sommermånederne. Fra første sal er der udsigt mod Ulriksdal Park, så nærområdet er grønt og behageligt, og den sydvendte placering sørger for at solen står stærkt her det meste af dagen. I bliver en del af et fredeligt kvarter med minimal trafik, og der er mulighed for parkering i nærheden af boligen.

Med denne beliggenhed er der få minutters kørsel til det nærmeste supermarked, mens I finder skole og daginstitution inden for en kilometer af ejendommen. Her i udkanten af Viborg er der ikke langt til fredfyldte skovområder, og dertil vil I bo i nærheden af nogle af byens idrætsfaciliteter såsom boldbaner og friluftsbad. Det tager under ti minutter at køre ind til centrum, hvor et væld af forretninger, spisesteder og kulturelle tilbud kommer jer i møde, så den fredfyldte beliggenhed nemt kan suppleres med et aktivt byliv, når I ønsker at opsøge det.

Kontakt os gerne for en fremvisning - vi glæder os til at introducere jer til en spændende andelsbolig.

Borgåvej 36, 8800 Viborg
Pris:
598.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
78
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1990
Købspris
598.000 kr.
Boligydelse pr. md.
2.398 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter