fbpx
Plantegning Zoom

MODERNISERET OG INDFLYTNINGSKLAR MURERMESTERVILLA I BØRNEVENLIGT POPULÆRT KVARTER

Del bolig

Velkommen indenfor i denne klassiske murermestervilla fra 1925, der med sine 137 kvm beboelse er perfekt til børnefamilien, der gerne vil have masser af plads på en stor og velindrettet grund, hvor I får to etager samt en mindre kælder med plads til opbevaring. Villaen er opdateret, mens de klassiske træk er blevet bevaret! 
Grunden er veletableret og her er kan du nyde alle former for udeliv - det bør ligeledes bemærkes, at der forenden af haven via låge er direkte adgang til en naturlegeplads som kan anvendes af børn og unge i alle aldre.

Fra den ene entré er der adgang til hjemmets to stuer, som ligger en-suite med åben forlængelse til det åbne køkken, der er opført med lyse elementer og varme bordoverflader i naturmaterialer. Her får I alt i hårde hvidevarer og masser af skabsplads. Den tilstødende stue er perfekt som spisestue og prydes af et skønt lys fra de store vinduespartier.

Gennem hvælvingen kommer I ind i stuen, hvor der er rig mulighed for at indrette lige efter jeres ønsker, og med brændeovnens knitren kan I nyde mange hyggelige aftener på sofaen. Terrassedøren, der leder ud på den forhøjede fliseterrasse, kan forlænge opholdsarealet udenfor, samtidig med at I kan få frisk luft og lys inden døre.

På stueetagen finder I derudover en flot entré, (der leder ud til gårdhave), hvor der er placeret vaskefaciliteter. Herfra er der adgang til et rummeligt badeværelse, der står skarpt med grålige fliser, stor separat bruseniche og et eksklusivt løvefodsbadekar. Den hvælvede trappe leder jer op på førstesalen, der er godt udnyttet med tre rummelige værelser, som alle fremstår lyse og velholdte. Det ene værelse opgraderes endda med walk-in closet, hvilket gør det oplagt som forældresoveværelse!

Hjemmets ydre tager sig idyllisk ud med en stor aflukket have, hvor der masser af terrasseplads med flere overdækkede arealer, så I ikke skal tage jer af det danske vejrs luner! Græsarealet lægger op til børneleg,  ligeledes spreder hyggen sig i haven når de modne frugter fra bl.a. kirsebærtræet kan nydes i solens stråler. Derudover får I depot og adgang til et værksted, der ligger i boligens ene længe. Forhaven giver gode parkeringsmuligheder og tager sig pæn og velfriseret ud.

Med en placering i Tjørring kommer I til at bo i et rart og børnevenligt kvarter i Hernings nordligste bydel. Her er der gode skole- og dagtilbud, og med et foreningsliv, der bugner af aktivitet, kan I altid finde noget at tage jer til. Fuglsang Sø og Herningsholmåens grønne engarealer inviterer til dejlige naturoplevelser, samtidig med at I har under otte minutter til indkøb i midtbyen, der giver mange muligheder. Her finder I også gymnasier og gode kulturtilbud.

Lyder dette spændende? Kontakt os i dag for en fremvisning!
Michael Jensens Vej 14, 7400 Herning
Pris:
2.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
137
Grund:
739
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1925
Ejerudgift pr. md.
1.774 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter