fbpx
Plantegning Zoom

FLOT OG VELHOLDT LEJLIGHED MED TILHØRENDE GARAGE

Del bolig

I Vejgaard kan I nu flytte ind i en spændende lejlighed, der er placeret tæt på indkøb, skole og daginstitutioner. Boligen fremtræder helt indflytningsklar, så det vil være ligetil at rykke ind og skabe et dejligt hjem, og I kan blandt andet se frem til et rummeligt badeværelse med separat brus.



En lys og indbydende stemning fylder alle hjørner af lejligheden, som giver et moderniseret indtryk med hvide vægge og pæne gulve med gulvvarme. Køkkenet er holdt i et strømlinet design med mørke fronter, og de hårde hvidevarer inkluderer en opvaskemaskine, så arbejdsgangen bliver så komfortabel som muligt. Det ligger i åben forbindelse med et alrum, hvorfra I kan tilgå et af boligens to værelser, og fra en entre med indbygget skabsplads har I adgang til stuen, som vil sætte en hyggelig scene for afslapning i hverdagen. Stuen er stor med god plads til både sofahjørnet og spisebordet, hvor venner og familie kan forkæles med et pragtfuldt måltid, og dertil består boligen af et lækkert badeværelse med en stilfuld indretning.



Lejligheden er placeret på første sal i en ejendom fra 1969, der giver et flot førstehåndsindtryk med en enkel arkitektur, som er typisk for sin tid. Ved bygningen er der anlagt et åbent, grønt område med legeplads, ligesom I ud til Hadsundvej bliver mødt af en flot beplantning, så nærmiljøet på den måde er rart og behageligt. Med til boligen hører desuden en privat garage med el-port, hvor bilen parkeres på fineste vis.



Alle hverdagens behov kan dækkes i gåafstand fra boligen, og der er blot 200 meter til den nærmeste indkøbsmulighed, ligesom I finder både daginstitution og skole inden for 500 meter. I kan cykle til Aalborg centrum på under ti minutter, når der skal ske noget mere i hverdagen, mens Vejgaard også har et rigt forretningsliv med blandt andet bageri og apotek, som selvfølgelig ligger tættere på boligen. Signalbakken tilbyder en flot udsigt over byen, og der er heller ikke langt til Sohngårdsholmparken, hvor I ligeledes kan omgive jer med naturen. Desuden er der et busstoppested tæt på boligen, så det vil være nemt at benytte den offentlige transport.



Kontakt os gerne for en fremvisning af lejligheden - vi glæder os til at introducere jer til den.

Hadsundvej 86G, 1. th., 9000 Aalborg
Pris:
1.745.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
88
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
2.264 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter