fbpx
Plantegning Zoom

STOR FAMILIEVILLA MED VELHOLDT HAVE

Del bolig

Nu udbyder vi en dejlig villa med mange værelser, der har en spændende beliggenhed i Viborg nær det grønne område Sønæs. Ejendommen er opført i 1965, og den er placeret i et fredeligt kvarter med 170 meter til den nærmeste indkøbsmulighed, ligesom I også vil få nem adgang til skole og daginstitution.

Med denne villa får I et rummeligt hjem, hvor der er god plads til hverdagslivet, og I kan glæde jer til en stor vinkelstue, som snildt kan indrettes med både spiseafdeling og sofahjørne. Der er opført et køkken med alt i hårde hvidevarer, hvor I får god bordplads til madlavningen, og da rummet har en god størrelse, kan I etablere en spiseplads. Udestuen er endnu et dejligt opholdsrum med kig til haven, og dertil består stueetagen af et gæstetoilet, et værelse, et bryggers og en entre. Fra gangen går trappen op til første sal, hvor I får en hyggelig etage med seks værelser og to svalegange, der har en fin udsigt over området. Desuden kan I fra reposen tilgå et gæstetoilet og et badeværelse med badekar.

Den velholdte have er anlagt med staudebede og en stor græsplæne, hvor børnene kan lege. I drivhuset har de haveinteresserede rig mulighed for at udfolde sig, og på tørresnoren kan I få vasketøjet tørret i de fri, mens der også er etableret en garage med flere disponible rum. Ejendommen er oprindeligt fra 1965, og den giver et godt indtryk fra vejen med en charmerende have, der også har egen flagstang.

Alle hverdagens behov kan nemt dækkes fra denne adresse, hvor I vil have gåafstand til både indkøb, skole og daginstitution. Ejendommen ligger tæt på Søndersø, hvor I har rig mulighed for at nyde naturen - her er Sønæs et spændende grønt område lige ved søen, der vil glæde store som små. På alle måder er beliggenheden ideel for jer, der vil bo i byen, men ønsker at have naturen lige nærheden, da I også vil have kort afstand til et stort skovområde, som ligger vest for byen. Der er kun et par kilometer ind til Viborgs handelscentrum, hvor I har et væld af forretninger og kulturelle tilbud at gå på opdagelse i, så I med denne bolig får det bedste af både by og natur.

En spændende familievilla, som vi glæder os til at vise jer.

Sønder Alle 64, 8800 Viborg
Pris:
2.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
203
Grund:
842
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
2.560 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter