fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! STEMNINGSFULDT KOLONIHAVE MED UDSIGT TIL FRODIG BEPLANTNING!

Del bolig

Vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor på Gammel Klausdalsbrovej 587 have 78,  hvor du nu kan blive den heldige, nye ejer af et charmerende hus med havestue og kig til fritliggende bjælker. Med andre ord en idyllisk ramme, der er det perfekte afbræk til en travl hverdag.

Fra entréen kan du tilgå henholdsvis køkkenet, et godt værelse og stuearealet. Fra køkkenet er der udgang til det skønne terrasseområde med dejlige, grønne tilføjelser. I stuen er der rig mulighed for at etablere hyggelige hjørner og samtidig have spiseplads tæt på madlavningen. I forlængelse heraf har du badeværelset med separat badeafsnit og vindue til udluftning samt et disponibelt rum. Havestuen er en dejlig forlængelse af beboelsesarealet, og herude finder du klinker på gulvet og glaspartier, der sørger for et behageligt lysindfald. Hjemmet henvender sig til alle, som gerne vil have rolige omgivelser - uden at skulle bekymre sig om lang transporttid til og fra Hovedstadsområdet.

Foruden både øst- og vestvendte terrassearealer - så du kan følge solens bevægelse på himlen - får du også to disponible rum. Den grønne have er omkranset af et pænt rækværk i træ, og med anlagte bede og høje træer er anlægget en fantastisk, privat oase til dem med ekstra grønne fingre.

Det fredelige kvarter ligger et stenkast fra Hjortespring Golfklub, hvortil Herlev Rideskole, Skinderskovhallen og Hjortespringbadet findes i den østlige del af området. Sømosen med naturlegeplads, fugletårn og gode gåruter ligger ligeledes indenfor rækkevidde, mens Herlev Bymidte kan nås i løbet af 8 minutters køretur. Hjortespring har indkøbsmuligheder, og hvis din daglige gang er i København, tager det under en halv time ind til Hovedbanegården i bil. Kontakt os meget gerne for en fremvisning allerede i dag, så vi kan tale nærmere om, hvilke muligheder, dette fritidshus giver!

Gammel Klausdalsbrovej 587, 2730 Herlev
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Kolonihavehus
Boligareal:
75
Grund:
0
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1985
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter