fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS OG INDFLYTNINGSKLAR/DELEVENLIG LEJLIGHED MED ALTAN I GRØNNE OMGIVELSER

Del bolig

På grænsen mellem Hvidovre og Valby på en helt og aldeles perfekt placering lige ud til grønne Vigerslevparken og Harrestrup Å har I nu muligheden for at flytte ind i indflytningsklare kvadratmeter, der ikke kan sættes en eneste finger på.

I har at gøre med velplacerede 73 kvadratmeter, der fra entréen fordeler sig ud på et køkken, et badeværelse, et værelse, en stue og endnu et værelse, som I får adgang til herfra, og fra stuen har I tilmed adgang til en vestvendt altan, der sikrer jer den aller bedste eftermiddags- og aftensol. Hele herligheden fremstår lys og indbydende, som I blandt andet kan nyde med en frodig udsigt oveni, medens middagen tilberedes i det duelige køkken, der ud over god bordplads også giver rigelig opbevaringsplads gemt bag hvide flader. Værelserne får I også lyse og lige til at gå til, og også her er lysindfaldet skønt, hvor morgenens stråler åbner op til områdets grønne atmosfære og rolige omgivelser. Stuen får I lys og rummelig, hvor altanen giver hjemmet et nøk opad med store vinduespartier, der placerer jer helt nær den grønne plæne med pletvise træer, der inviterer til samvær udenfor eller simpelthen en tur langs de grønne stier. Slutteligt er badeværelset ligeledes lige til at gå til med lyse klinker og bruseniche i den ene side.

Ejendommen er opført i 1966 og står pæn og velholdt i gule mursten på den ene side og altså din og naboernes altaner på den anden side, hvor grønne arealer leder op til de endnu større grønne områder og dejlige stisystemer, som I kan hoppe direkte ud i. På den praktiske side finder I parkeringspladser lige ude foran, så praktikaliteter og bekvemmeligheder går hånd i hånd.

I en radius af en kilometer fra hoveddøren finder I flere gode indkøbsmuligheder, og både daginstitution og skole kan let nås. Cyklen kan tage jer langt, hvor åens forløb lader jer nyde en frisk tur helt op til Hvidovre og ned til Valbyparken. Herudover er det nemt at komme rundt med offentlig transport, der blandt andet tilbyder en direkte busrute til Rådhuspladsen, hvis pedalerne da ikke er vejen frem for jer.

Alt i alt et dejligt hjem, der heldigvis også er lige til at rykke ind i!
Næsborgvej 36, ST. tv., 2650 Hvidovre
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
73
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1966
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter