fbpx
Plantegning Zoom

FØRSTEKLASSES SOMMERHUS DIREKTE TIL BØRNEVENLIG BADESTRAND

Del bolig

FØRSTEKLASSES SOMMERHUS 50 METER FRA HAVET MED EGEN STI TIL BØRNEVENLIG BADESTRAND

Et sommerhus i første parket til Musholm Bugt, hvor de store panoramavinduer og de overdækkede terrasser alle vender samme vej: mod det grønne græstæppe, der afløses af et bælte af hav, som endda ligger under 30 meter fra huset. Bemærk, der er kystsikring. Her får I det, I søger, hvis jeres kommende sommerhus både skal være indbydende, moderne, rummeligt og hjemligt med en mildest talt misundelsesværdig placering.

Vi er ankommet til Stillinge Strand, hvor ro og natur har fundet sammen i en symbiose og dominerer nabolagets helhed. For udover den børnevenlige sandstrand lige i baghaven, der lader fantasien sætte igang med tanker om SUP, kajak, krabbefangst og ganske almindelige badeture, er der næppe noget bedre end at tage på tur langs klitterne eller cykle ind i landet og opleve det diverse dyreliv, der ofte viser sig som en vagtsom hjort eller en fasan med fart på. Her er samtidig ikke andet end 10 km til Slagelses stemningsfulde bymidte med brostensbelagte gader og stræder udgør hyggen, mens turen til hovedstaden bare tager halvanden time fra start til slut.

Det flotte sommerhus fra 2008 står som en arkitektonisk addition til områdets natur. Her er gjort meget ud af ikke at spolere idyllen, og derfor passer huset flot ind i rammerne. De solide mursten, store vinduespartier og den elegante udformning giver indvendigt plads til hele familien, der er draget afsted på sommerferie. Foruden hovedhuset er der nemlig et anneks, som giver endnu flere sovepladser, mens der også er værksted og carport. Samtidig går I ikke glip af udeliv overhovedet. Mod syd ligger et terrassemiljø som en gårdhave, lukket af mod stranden ved hjælp af glas, så I får fornøjelsen af at opholde jer i læ og stadig har udsigt til de fuldkommen vidunderlige solnedgange, der udspiller sig i horisonten. Som en del af bygningskonstruktionen er der flere overdækkede terrasseområder, også mod vandet, så I også kan nyde livet i regnvejr - og skal I bade, løber jeres egen sti ned mod stranden.

Indvendigt er huset bestående af 105 m2 fordelt over et plan med entré med vaskefaciliteter, stue med panoramavinduer og køkken, to værelser og to badeværelser. Standen er formidabel og rumfølelsen enormt god, da der især i stuen er skrånende loftshøjde og frit udsyn over åbne vidder.

Alt i alt er dette sommerhus oplagt for jer, der kun vil have det bedste.

Ses vi?
Kongsmarkvej 92, 4200 Slagelse
Pris:
6.450.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
105
Grund:
1025
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2008
Ejerudgift pr. md.
2.574 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter