fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØNT RÆKKEHUS MED HØJT TIL LOFTET OG EGEN HAVE

Del bolig

Hører I til blandt par, singler eller studerende, der leder efter en toværelses lejlighed tæt på storbylivet i det inderste Aarhus. Så skal I nu sætte kurs mod Jernaldervænget 11, for her findes et meget bedre alternativ. I befinder jer i den nordlige del af Brabrand, og på et lukket vænge ligger en andelsforening bestående af fine rækkehuse med private haver. I nr. 11 kan I altså overtage et lyst og indbydende rækkehus på 66 velindrettede kvadratmeter, som udvides af jeres helt egen grønne oase til sommerdagene - og fra adressen kan I nemt cykle eller hurtigt hoppe på bussen, når I skal ind til centrum. I det daglige har I kort vej til såvel indkøb som grønne områder og nærmeste busstoppested.

Førstehåndsindtrykket er godt, når I ankommer til bebyggelsen, for i de fredelige rammer af det lukkede vænge møder I fine parkeringsmuligheder og grønne fællesarealer - og så selvfølgelig de velholdte rækkehuse, som har ligget i den hyggelige kulisse siden 1992. Husene er opført i gule mursten og med hvide vinduesrammer, som tilsammen skaber et enkelt og klassisk udtryk. Der er ret til at benytte et fælleshus gratis én gang om året og ellers leje på favorable vilkår. Der er plads til 40 gæster. I fælleshuset findes også et gæsteværelse. Huset er arkitekttegnet. Det bemærkes, at taget er fra 2015, og vinduerne er udskiftet i 2019.

Herefter er det endelig blevet tid til at se nærmere på boligen, og det kan I godt glæde jer til. I træder indenfor til et hjem, der bedst beskrives med ordene: lys, luft og plads. I møder allerførst en rummelig entré, soveværelse med indbygget skabe, som ligger i forlængelse af entréen, der er et stort loftsrum med adgang fra entreen. Derudover giver den veldisponerede planløsning jer et stort, stilrent badeværelse med vaskesøjle, og til slut kommer det vigtigste rum af dem alle: det åbne opholdsmiljø. Der er et depotrum/skur med plads til cykler og havemøbler mm.


Køkken-alrum og stue ligger ud i ét, så I får et naturligt samlingspunkt med fokus på hygge og samvær, og rummet vil straks imponere med sin flotte loftshøjde, for loftet er ført til kip, hvilket skaber en skøn rumfornemmelse. Begge ender af rummet fuldendes samtidig af store vinduespartier, der lader lyset strømme indenfor, mens en dør fra køkkenet åbner direkte op til udelivet i den private have. Herude venter et hyggeligt uderum perfekt indrettet med en fliseterrasse og en lille græsplæne, der er nem at holde, så der er god tid til at nyde sommervejret.


Jernaldervænget 11, 8220 Brabrand
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
66
Grund:
0
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1992
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter