fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR FAMILIEVILLA PÅ STOR GRUND OG MED MULIGHED FOR ERHVERV

Del bolig


En klassisk familievilla med en velindrettet planløsning, som er helt indflytningsklar. Sådan beskrives denne fine villa bedst - et dejligt hjem, som I vil elske at kalde jeres eget.

Her er masser af plads, og har du egen virksomhed eller en drøm herom, giver lokalplanen mulighed for både tilbygning og erhverv. Det er dog ikke et krav, og I kan derfor også, som de fleste på vejen, bare nyde den store grund og dejlige have, som rummer masser af muligheder.

135 velindrettede kvadratmeter står klar til jer for enden af en lukket, charmerende vej, indrammet af et smukt skovbælte, nær golfbaner, søer og frodig natur. Her er fredeligt og trygt, og bedst af alt både daginstitutioner, skole, fritidsaktiviteter, et sprudlende foreningsliv og gode indkøbsmuligheder, der sikrer jer en nem og bekvem hverdag.

Vi befinder os i Ejby, en dejlig by, som ligger mindre end 10 minutter fra Køge, ca. 20-25 minutter fra Roskilde og ca. 30-35 minutter fra København. Her har I alt lige ved hånden, og samtidig er der hurtig adgang til større byer.

Ejendommen er opført i 1985 og fordeler sine 135 kvadratmeter over et plan. Her er tale om en veludnyttet planløsning med en god rumfordeling, der særligt henvender sig til familien, der her får glæde af en børneafdeling med tre værelser og et brusebadeværelse samt en separat forældreafdeling med et master bedroom og eget badeværelse. Herimellem finder I et praktisk bryggers med vaskefaciliteter og et dejligt køkken med tilhørende spisestue, som slutteligt leder os videre ind i opholdsstuen med brændeovn. Alt fremtræder pænt og indbydende, og det er tydeligt, at villaen er flot vedligeholdt siden byggeåret - blandt andet med helt nyt tag. I kan flytte ind og føle jer hjemme uden at løfte en finger, for standen er super fin og der er udelukkende anvendt tidløse elementer i køkkenet og på badeværelserne, som I kan få glæde af i mange år endnu.

Til huset hører en dejlig have med udestue og et solrigt terrassemiljø samt et 38 kvadratmeter stort isoleret værksted og et stort have/brændeskur. Haven er indhegnet, meget let at holde, og der er en hel bagvæg af flotte, gamle træer, der bidrager til udelivets stemning. Her vil I elske at opholde jer.

Kontakt os for en fremvisning.

Vi står klar til at byde jer velkommen.

Elsdyrvej 17, 4623 Lille Skensved
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
135
Grund:
1200
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1985
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter