fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! MODERNE OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED I KØBENHAVN NV

Del bolig

Hjertelig velkommen til Københavns nordvestlige kvarter, der på flere måder opfattes som et mekka spækket med kultur, natur og syndige madoplevelser. Vi har i dag fået fornøjelsen af at præsentere jer for denne skønne lejlighed på Stenhuggervej 8, 2, th, hvor der i sandhed er tale om en gennemført lejlighed med stilrene og kvalitetsbevidste materialevalg, og hvor funktionalitet er i højsædet.

Træd indenfor i denne lyse bolig, hvor I bliver taget imod af entréen og over for hoveddøren venter det fine badeværelse med sandfarvede fliser, god opbevaringsplads og separat bruseniche med vandfaldsbruser. Derudover finder I et godt soveværelse, der vender mod vest, hvilket gør, at rummet kan nyde godt af eftermiddagssolen, som varmer værelset op og skaber en rolig atmosfære.

Køkkenet er opført i hvide og grå elementer med charmerende trædetaljer, og her er der god arbejds- og opbevaringsplads. I åben forbindelse af det stringente køkken venter alrummet, der viser sig med god spisebordsplads samt den fine stue, hvor der er plads til at etablere en hyggelig opholdsstue uden, at det går i karambolage med alrummet. Afslutningsvist venter den østvendte altan med udsigt over den charmerende gård, hvor I finder flere fællesfaciliteter, såsom bord-bænke-sæt og charmerende grønne arealer, der kalder på afslapning og samvær.

Denne ejendom blev opført i 1935, men fremstår yderst velholdt og udstråler karakter og charme. Lejligheden henvender sig til det moderne par eller den pladskrævende enkeltperson, hvorfor beliggenheden på bedste vis komplementerer denne moderne bolig.

Når I flyttet til denne adresse er I tæt på byens fornødenheder, og I finder diverse caféer på samtlige gadehjørner. Der er gode indkøbsmuligheder omkring adressen, og I finder de bedste offentlige transportmuligheder lige udenfor døren, hvortil Nørrebro Station findes inden for få minutter. Hvis I har brug for naturrige omgivelser, kan I cykle til Utterslev Mose på 10 minutter, og nyde de maritime omgivelser.
Stenhuggervej 8, 2. th., 2400 København NV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
37
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1935
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter