fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE OG VELHOLDT VILLA MED FREDFYLDT BELIGGENHED

Del bolig

CHARMERENDE OG VELHOLDT VILLA MED FREDFYLDT BELIGGENHED

I Skov-Hastrup kan I nu blive de heldige ejere af en villa fra 1989, der fremtræder i flot og velholdt stand med en skøn have, hvorfra I kan nyde sommeren. Ejendommen ligger tilbagetrukket fra vejen, og der er udsigt til grønne marker fra matriklen, så I her kan etablere et hjem i fredelige og idylliske omgivelser - I bliver desuden nabo til en hestepension.

Boligen byder på et opdateret køkken-alrum, hvor elementerne er holdt i en flot, minimalistisk stil med hvide fronter, og der er installeret alt i hårde hvidevarer, så hverdagens opgaver nemt kan klares. Fra alrummet har I direkte udgang til en sydvendt terrassen, og et sæt dobbeltdøre åbner ind til en stemningsfuld stue, der vil være nem at indrette. Badeværelset er opført med en bruseniche, og klinkerne er holdt i et rustikt design, der klæder ejendommen. Stueetagen består også af et værelse og et godt bryggers, mens trappen går op til første sal i entreen. Her kan I glæde jer til to hyggelige værelser med skråvægge, og et alrum med brændeovn giver ekstra plads til leg og samvær på etagen. Der er mulighed for at etablere endnu et værelse på første sal, og med gulvvarme i hele underetagen bliver det aldrig fodkoldt - dertil har ejendommen solceller på taget.

Der er etableret flere skure på grunden, så I nemt kan opbevare redskaber og havemøbler, når de ikke er i brug. Haven er anlagt med flere hyggelige kroge, og den indbyder både til afslapning og børneleg med blandt andet et gyngestativ til de mindste. På terrasserne har I rig mulighed for at nyde de skønne omgivelser, og I kan invitere familie og venner til en grillaften med god mad og snak til langt ud på aftenen. I drivhuset kan den haveinteresserede rigtigt udfolde sig, og der er opført en carport, så bilen kan holde i tørvejr.

Med denne beliggenhed bliver I en del af et hyggeligt og aktivt landsbysamfund med nærhed til mange spændende naturområder - for eksempel kan I gå på opdagelse i Bidstrup-skovene, der kun er fem minutters kørsel væk. Der er godt sammenhold i Skov-Hastrup med blandt andet fællesspisning, og I kan cykle til skolen i Hvalsø på 10 minutter - her kan I også gøre de daglige indkøb og benytte en daginstitution. Desuden tager det kun 20 minutter at køre til Roskilde centrum, når I har brug for et større bymiljø med flere forretninger og kulturelle tilbud.

En skøn ejendom, der er placeret i de bedste omgivelser - kontakt os gerne for en fremvisning.

Bryggervej 13, 4330 Hvalsø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
147
Grund:
1439
Værelser:
5
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1989
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter