fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE VILLA MED VIDUNDERLIG HAVE OG VARMEPUMPE

Del bolig

Siden 1915 har denne charmerende villa stået på Neder Hallumvej 91. Nu er den klar til nye ejere, og hvis I drømmer om at sætte jeres eget præg på jeres kommende bolig, så er denne fine villa lige det, I har søgt.

Det er tydeligt, at ejendommen er varetaget med kærlighed i årenes løb - inde såvel som ude, hvor der er kræset for den frodige beplantning, mens stenterrassen danner et dejligt samlingspunkt i udelivet. Her er tillige et skønt drivhus samt godt værksted og 40 m2 udhus. Hyggelig, privat, grøn og indbydende - sådan beskrives haven allerbedst, og der er ingen tvivl om, at I vil elske at tilbringe tiden i det skønne uderum. 

Vi slår hoveddøren op og inviterer jer indenfor i den charmerende rødstensejendom, som fordeler sine veludnyttede m2 over to gode etager. Stueplanen er dedikeret til en stor stue, som ligger i forbindelse til køkkenet og på den måde skaber det inkluderende leverum, som de fleste drømmer om. Her findes også et bryggers med vaskefaciliteter, et badeværelse med bruseniche og et værelse med skabsvæg. Fortsætter vi op på 1. salen, så finder vi i alt tre værelser, der bare venter på at agere ekstra stue, børneværelser, kontor eller noget helt fjerde, som passer til jeres livsstil og behov. Med lidt ny maling og en mindre modernisering er det slet ikke svært at forestille sig, hvordan denne fine ejendom kan blive forvandlet til en sand boligdrøm.

I flytter ind i landlige omgivelser, hvor åbne marker og grønne vidder er en del af gadebilledet. Vi befinder os i Fredelige Hallum, som bare ligger et kvarter i bil fra Varde, hvor I vil opleve et levende lokalsamfund og en skøn atmosfære. Byen byder på velassorterede supermarkeder, et rigt butiksliv, spisesteder og naturligvis uddannelses- og daginstitutioner. I må heller ikke snyde jer selv for at opleve Varde Miniby og den smukke natur, som omgiver byen.

Kontakt os for en fremvisning og oplev herlighederne med egne øjne.



Neder Hallumvej 91, 6800 Varde
Pris:
895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
123
Grund:
1220
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1915
Ejerudgift pr. md.
1.219 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter