fbpx
Plantegning Zoom

VIRKELIG MEGET SOMMERHUS – VELEGNET TIL FLERE FAMILIER! GOD INDTJENING VED UDLEJNING!

Del bolig

Så godt som midt imellem Bøtøskoven med den skønne naturpark og Marielyst Torv, finder du Rørgræsvej 17 – et sommerhus som udmærker sig ved HELE 210 kvadratmeter, som indeholder hele 6 soveværelser, 3 badeværelser samt luksusbadeværelse med spabad, sauna og 2 stuer. Desuden er der dobbeltgarage og skønne udenomsarealer, med dejlige terrasser og en god have, til at folde sig ud med kongespil, stantennis eller bare slikke solens stråler. Desuden er du blot en gåtur fra en af Danmarks absolut skønneste sandstrande. Der er et godt gæsteanneks, med mulighed for 4 sovevpladser, og eget bad med bruser og toilet.

Sommerhuset er også særdeles velegnet til udlejning, da der kan genereres en lejeindtægt på over kr. 200.000 om året.

Sommerhuset er indrettet med masser af mulighed for aktiviteter, fællesspisning, afslapning og samvær. Om det er et spil Pool, om det er brætspil, sofaafslapning eller Netflix på en af de få regnvejrsdage, så er her plads og mulighed for det. Den gode indretning giver desuden også rig mulighed for at kunne have privatliv, selvom man deler huset med andre. Så derfor er det virkelig velegnet, hvis I er flere familier der påtænker at gå sammen om at købe sommerhus, eller ønsker et rigtigt familiesommerhus med plads til den store familie. Sommerhuset er opført i gode materialer, og fremstår i en god og velholdt stand.

Du kender formentligt Marielyst, men hvis ikke du gør, så er her en af Danmarks skønneste og hyggeligste feriebyer. Med sin fantastiske beliggenhed, kilometerlange sandstrand og østvendte kyststrækning til Østersøen, er stranden i særklasse. Her kan flere timer gå uden spekulation, og uanset om du blot vil dase, vil mærke vandets svalende effekt i sommervarmen, skal bygge sandslotte med børnene eller blot ønsker at cykle langs diget, så er Marielyst Strand skøn, fantastisk, uden sidestykke – ja ord er i bund og grund fattige forfladigelser af, hvor dejlig denne strand er.

Når strandlivet ikke lige frister, så kan du enten gå på kulinarisk opdagelse langs den flotte promenade, og lade maven fylde op med mad eller is. Du kan også foretage sommershoppingen, eller nyde nogle af de mange forskellige optrædener som løbende bliver afholdt på Torvet. Er du til mere action, så kan du kaste dig over gokart, paintball, golf, minigolf eller sågar rigtig golf. Du kan også handle gode, lokale råvare fra gårdbutik og ALT dette i cykelafstand fra sommerhuset.

Da sommerhuset er udlejet, er der begrænset med muligheder for fremvisning. Derfor vil der løbende blive annonceret åbne huse, uden tilmelding. Du kan selvfølgelig altid kontakte os, hvis du ønsker at vide mere, herunder udlejningsindtægt. Ejendommen udmærker sig netop ved sine fremragende lejeindtægtsmuligheder, med over kr. 200.000 om året.


Rørgræsvej 17, 4873 Væggerløse
Pris:
2.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
218
Grund:
1735
Værelser:
7
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
2.208 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter