fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS, STILREN LEJLIGHED MED STOR, SYDVESTVENDT ALTAN OG IDEEL PLACERING NÆR BY OG NATUR

Del bolig

I rolige omgivelser med nær afstand til alle hverdagens fornødenheder, strand og vand ligger en lys og fuldstændig indflytningsklar lejlighed .Der er “elevatorlift" i ejendommen, så man nemt og ubesværet kan komme op til lejligheden. Her kan I nyde solens stråler på den store altan, og hopper I på cyklen, er der kun få minutter til alle Århus fristelser. Helt klart et visit værd.

I bosætter jer i en lys ejendom fra 1972. Her sørger de store vinduer og fine altaner for en god harmoni mellem boligernes inde- og udeliv. På adressen kan I hertil se frem til omkransende, grønne arealer, der giver plads til leg og afslapning. Her er desuden gode parkeringsmuligheder for biler og cykler. Det er en yderst velfungerende ejerforening med styr på økonomien, samt at der er adgang til en del fællesfaciliteter som hobbyrum og mulighed for at leje lokaler til selskaber og overnattende gæster.

De 68 kvadratmeter udfolder sig på en lys og funktionel planløsning. I bydes velkommen i den rummelige entré, der efterlader god plads til jakker og fodtøj. Herfra er der fri adgang til det store stuemiljø, hvor I både kan indrette jer med sofaarrangement og spiseafdeling. I rummet finder sollyset ubesværet vej ind gennem de store vinduer, der tilmed giver jer anledning til at gøre rummet endnu større, når I integrerer altanen som en del af boligen.

På altanen kan I indrette jer med havemøbler, læne jer tilbage og nyde et fint kig til den omkringliggende natur.

I det rummelige køkken møder I et strømlinet design og velholdte elementer i klassiske sorte og hvide nuancer. Her er I sikret alle hårde hvidevarer, mens køkkenvinduet giver jer et fint lysindfald over madlavningen.

De resterende kvadratmeter udfolder sig på et lyst soveværelse, gennemført lækkert badeværelse i et smagfuldt design, separat bruseniche og plads til vaskefaciliteter.

På denne adresse får I en ideel placering, der til perfektion kombinerer behørig afstand til natur og by. Her kan I nyde et roligt nærmiljø, der tilbyder masser af muligheder for at nyde naturen. Snupper I cyklen, kan I nå en tur til stranden på bare ti minutter, og med Mollerup Skov placeret i baghaven samt kort afstand til Egå Engsø, er I sikret et hav af gode gå-, cykel- og løbeture på nært hold i hverdagen. Fra adressen er der kun 650 meter til indkøbsmuligheder, mens nærområdet tilmed tilbyder take-away-muligheder, butikker, fitness. For den studerende er der også kort vej til universitetet eller andre uddannelses steder. Hopper I på cyklen, kan I nå alle Århus fristelser på bare få minutter - hvad mere kan man ønske sig af en beliggenhed!

Kantorparken 20, 1. tv., 8240 Risskov
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
68
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter