fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! 85 LYSFYLDTE KVM MED ALTAN OG SUBLIM PLACERING.

Del bolig

Der er mange grunde til, at denne veldisponerede, delevenlige treværelses lejlighed i Kantorparken i attraktive Risskov er det perfekte match for dig. For uanset alder og livsfase rummer området alt det, du har behov for i dagligdagen - og mere til.

Selvom du bor behageligt tilbagetrukket i naturrige omgivelser, er der let adgang til alle tilbuddene i Aarhus midtby med bus, cykel eller bil, og der er tilmed kort afstand til flere af byens uddannelsesinstitutioner. Mollerup Skov, som inkluderer hundeskov, bliver din nabo, og der er heller ikke langt til Egå Engsø, Den Permanente eller Bellevue Strand. I nærheden finder du desuden et væld af gode indkøbsmuligheder og butikker samt et bredt udvalg af fritids- og institutionstilbud.

Lejligheden ligger på 3. sal i en velholdt ejendom med elevatorlift og flot udsigt over området og Egå Engsø, samt kig til Århusbugten.

Særdeles velfungerende ejerforening med sund økonomi og gode fællesfaciliteter som depotrum, gratis vaskeri, gildestue, gæsteværelse mv. i kælderen. Der er god social kultur i blokken, hvor man hjælper hinanden, arrangerer fællesspisning mm. Lige uden for døren er der gratis parkering samt velplejede, grønne arealer, da man bor i en privat park med frugttræer, grill- og legeplads.

Lejligheden er lys og fremstår helt indflytningsklar. Her overtager I et hjem med flotte trægulve, hvidmalede vægge og lofter samt tidløst interiør. Derudover er boligen yderst veldisponeret med gode, regulære rum og en praktisk fordelingsgang, der forbinder dem alle. Lejligheden er gennemgribende renoveret og i den forbindelse er vinduer, gulve, køkken og bad skiftet.

En helt igennem gennemført lejlighed, der absolut bør ses!


Kantorparken 24, 3. th., 8240 Risskov
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
85
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter