fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! DELEVENLIG 3V’ER MED ATTRAKTIV BELIGGENHED

Del bolig

Side om side med Vigerslevparken ligger det er eftertragtede nabolag, som nu kan danne rammen om din nye hverdag. På Hvidovre Torv 2 udbyder vi nemlig nu en treværelses lejlighed på 69 kvadratmeter, som egner sig til både singler, par og studerende, der er på udkig efter en delebolig.

På adressen møder du først og fremmest en gedigen rødstensejendom fra 1947. Bygningen lægger sig formet som en vinkel, og foran venter et hyggeligt, grønt fællesareal med plads til alt lige fra afslapning og solbadning til aktiviteter og grillmiddage. Som et ekstra plus kan vi oplyse, at lejligheden ligger på 1. sal, og at den har en af de bedste placeringer, hvor man er godt tilbagetrukket fra den centrale og livlige Hvidovrevej.

Lejligheden er lys og indbydende, og den er indrettet med tidløst interiør, hvilket resulterer i en indflytningsklar bolig. I centrum af hjemmet venter en praktisk fordelingsentré, og mod syd ligger stuen, der udgør hele lejlighedens omdrejningspunkt. Lysindfaldet er sublimt, og de mange gode kvadratmeter herinde giver fine indretningsmuligheder. De to separate værelser er naturligvis også regulære og møblerbare. Planløsningen afrundes med et rummeligt køkken, der har god bord- og skabsplads såvel som bl.a. vaskemaskine og fold-ud-bord samt et moderne badeværelse med glasafskærmet bruseniche og udluftningsvindue.

Her flytter du til et fredeligt kvarter med parkens grønne omgivelser som nabo, og du glemmer således hurtigt, at du befinder jer midt i byen. Fra hoveddøren er der gåafstand til indkøbsmuligheder såvel som Hvidovre C’s brede butiksudvalg, men S-toget forbinder dig samtidig med hele København, så du skal ikke give afkald på storbylivets glæder.

Hvidovre Torv 2, 1. tv., 2650 Hvidovre
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
69
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1947
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter