fbpx
Plantegning Zoom

SÆRDELES VELHOLDT EJENDOM MED UDSIGT TIL GALTEN SØ

Del bolig

SÆRDELES VELHOLDT EJENDOM MED UDSIGT TIL GALTEN SØ

I Galten udbyder vi en meget velholdt ejendom fra 1972, der vil blive det bedste hjem for en ny familie. Her kan I glæde jer til en dejlig terrasse på første sal med udsigt til den nærliggende sø, og villaen er en del af et fredeligt kvarter med stisystem til andre dele af byen.

Med denne bolig er beliggenheden udnyttet til fulde, hvor I får en førstesal med et værelse og en stor stue med direkte udgang til en terrasse. Her får I nemlig et dejligt lysindfald fra vinduespartiet mod syd, der også har en flot udsigt over kvarteret, så hvorfor ikke lade opholdsstuen drage fordel af det? I stueetagen ligger der et lækkert, moderniseret køkken, som står helt skarpt og stilrent med hvide elementer og spots i loftet. Herfra kan I tilgå et værelse, der som en oplagt forældreafdeling ligger sammen med et walk-in closet og et stort badeværelse med badekar, bruseniche og vaskesøjle. I alt har boligen fire gode værelser, hvoraf de to ligger samlet ud til et gangareal - her kan I også besøge endnu et badeværelse med bruseniche. Det ene værelse er desuden etableret med en hems, og dertil består boligen af en entre med god skabsplads.

Ejendommen har en dejlig have, der vil være et skønt sted at opholde sig, når årstiden tillader det. Der er anlagt et stort terrassemiljø, som kan indrettes med både havemøbler og et loungeområde, så tilværelsen rigtigt kan nydes i det fri, og haven vil være nem at holde, da den primært består af en græsplæne. I carporten er der plads til bilen, og med en stor flisebelagt indkørsel har I også god plads til jeres gæster. Desuden finder I også et skur med et stykke overdækket terrasse.

Fra boligen er der kun fem minutters gang til byens indkøbsmuligheder, ligesom I heller ikke vil have langt til Gyvelhøjskolen og Galten-hallen - der er også flere daginstitutioner i byen. Galten er en levende by med gode forbindelser til både Aarhus og Silkeborg via motorvejen, som I kan komme på inden for fem minutter, og dertil er ejendommen placeret nær det grønne område ved Galten Sø. Denne del af byen er særdeles familievenlig med en legeplads ved Nattergalevej, og længere oppe i byen finder I også en skatepark.

En velholdt ejendom, som vi glæder os til at introducere jer til - kontakt os gerne for en fremvisning.

Præstdam 3, 8464 Galten
Pris:
3.895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
199
Grund:
731
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
2.790 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter