fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! MODERNISERET FRITIDSHUS MED LÆKRE DETALJER!

Del bolig

MODERNISERET FRITIDSHUS MED LÆKRE DETALJER

Skadevænget 90 i Skibby er hjemsted for et hyggeligt og ganske charmerende fritidshus, der fremstår flot og moderniseret. Huset er bl.a. nymalet i 2021, har nyere varmepumpe samt fibernet – I skal kort sagt ikke indgå nogen kompromiser.

Så snart I drejer ned ad det lille, blinde boligvænge med gode naboer, mærker I roen sænke sig. Den lukkede matrikel tæller 1.215 kvadratmeter, og dens fine, grønne beplantning sikrer komplet privatliv; samtidig er der virkelig kræset om udearealerne. I forlængelse af huset venter nemlig et imponerende terrasseområde, der strækker sig med læfulde solspots mod alle fire verdenshjørner. I kan således både indrette jer med loungeområde og spisekrog med grill – men kronen på værket er uden tvivl den luksuriøse udespa, der er guld værd hele året.

Så snart I træder indenfor, mærker I husets hyggelige atmosfære. Entréen lægger sig som det første, og herfra er der adgang til opholdsrummet, der udgør det absolutte omdrejningspunkt – her samles dagligstuen og spisestuen nemlig i ét med brændeovn, store vinduer og dobbeltdør ud til terrassen. Og i åben forbindelse har I det fine og funktionelle Designa-køkken, der står med alt i hårde hvidevarer. Huset råder også over et tidløst flisebadeværelse samt to regulære soveværelser, og det tilhørende anneks råder over yderligere to værelser, hvilket er ideelt, hvis I har teenagere i familien eller ønsker at kunne invitere venner med på forlængede weekender.

Sommerhusområdet er både hyggeligt, trygt, roligt og tæt på naturen. Det tager kun få minutter at gå til vandet via nabolagets gode stisystem, og her kan de lune solskinsdage friskes op med en dukkert, ligesom de små kan bygge sandslotte eller gå på jagt efter flotte sten og muslinger. Her er naturen i højsædet, og I kan ikke andet end at falde for de rolige omgivelser. I skal heller ikke undvære de daglige fornødenheder, for Kirke Hyllinge ligger mindre end ti minutters kørsel herfra og tilbyder handlemuligheder – samtidig er der kun 20 minutter til Holbæk og 25 minutter til Roskilde.
Skadevænget 90, 4050 Skibby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
104
Grund:
1215
Værelser:
5
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1981
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter