fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! MODERNE, LYS OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED I AARHUS C

Del bolig

På Vestre Ringgade 174, Aarhus C, ligger en særdeles velholdt rødstensejendom tæt på alt, hvad du måtte have brug for. Indenfor på 1. th slår vi dørene op til den nyrenoverede lejlighed på 66 kvm, hvor pladsen er særdeles veludnyttet; Hjemmets entré fungerer som en fin fordelingsgang, hvorfra samtlige rum kan tilgås. Der er opført et flot nyt køkken, med hvide skuffe- og skabselementer med sorte, moderne greb og matchende bordplade.

Rummets waow-effekt er klart de store 120x60 marmor-look fliser brugt som back-splash.

Hjemmets hjerterum findes i stuen med højt til loftet, fine stukdetaljer og nye parketgulve, samt en sydøstvendt altan med trædæk. Rummet bærer særligt præg af det fantastiske lysindfald, der strømmer ind fra det store vindue- og dørparti dagen lang og den smukke udsigt over byen. Stuens størrelse gør det muligt at etablere både opholdstue og seperat spiseafsnit, eller mulighed for at dele lejligheden to studerende imellem.

Til lejligheden hører også fri parkering til både ejer og gæster, en fin lille have, samt en stor flot vaskekælder med rum til opbevaring.

Lejligheden henvender sig til det unge par, de 2 studerende eller en pladskrævende single, der nyder at bo i centrum af Aarhus. Du kan nyde roen i Botanisk Have, der ligger under 400 m fra lejligheden, samt gå til både BSS og Aarhus Universitet på under 10 minutter.

Velkommen hjem!


Vestre Ringgade 174, 1. th., 8000 Aarhus C
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
0
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1948
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter