fbpx
Plantegning Zoom

FANTASTISK HUS MED MASSER AF CHARME

Del bolig

Skøn villa i naturskønt område i Strøby

Velkommen til denne 128 kvm store villa i to plan på Stevnsvej 134 med en stor grøn have, hvor hele familien kan nyde godt af en udsigt til marker og vidtstrakte vidder.

Indenfor møder du en stor spisestue og stue med en hyggelig brændeovn som varmekilde til de vinterkolde måneder - tilmed er der flotte rosetter og stuk. Fra stuen kan du tilgå et værelse med en pæn størrelse, der kan fungere godt som forældresoveværelse med plads til en dobbeltseng. Køkkenet er holdt i hvidt med en pæn træbordplade og fin skabsplads med både over- og underskabe. For at gøre hverdagen nem er der også opvaskemaskine, og badeværelset er også veludnyttet med vaskemaskine. Der er pæne og praktiske gulve i både entrée og på badeværelset.

På 1. salen er der gode muligheder for at sætte eget præg på indretningen, og du kan syne flotte træbjælker i husets andet køkken. Heroppe ville det være oplagt at indrette børneværelse eller kontorplads alt efter behov.

Murstensvillaen fra 1906 har en dejlig rummelig terrasse, et skur og værksted, så der er gode forudsætninger for at udleve diverse gør-det-selv projekter på denne grund. Ejendommen har egen indkørsel, og der er rigelig med plads til, at flere biler kan holde parkeret. Et nydeligt rækværk i træ omkranser desuden haven og huset, hvilket er med til at sikre privatliv.

I nærområdet har du både dagtilbud til de mindste, idrætscenter og Vallø Golfcenter, og de daglige indkøb kan nemt klares i Strøby eller Strøby Egede. På ganske få minutter kommer du hen til Kystvejen, hvor du har et skønt kig ud over Køge Bugt. Der er under 10 km. ind til Køge, der har et rigt forretningsliv og gode forbindelser ind til København eller mod Fyn og Jylland.

Alt i alt et rigtigt dejligt hjem med masser af charme og landlig idyl uden at være langt fra byliv.

Book endelig for en fremvisning - vi ses!
Stevnsvej 134, 4671 Strøby
Pris:
1.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
128
Grund:
2499
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1906
Ejerudgift pr. md.
2.210 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter