fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Mulighedsrig villa i hyggeligt lokalsamfund

Del bolig

I bliver taget godt imod, når I flytter til Skelhøje, for den lille, hyggelige by byder på fællesskab og et aktivt foreningsliv, hvor man kommer hinanden ved. Borgerforeningen står bag alt fra fastelavnsfester til det årlige Skt. Hans-bål, så der er rig mulighed for at hilse på naboerne, og I kan også støde på hinanden nede i købmandsbutikken. Det er altså nemt at falde til i Skelhøje, og så kommer I også tæt på naturen, for byen omkranses af åbne marker, små skove, og der er heller ikke langt til Hald Sø. Vil I skifte naturen ud med bylivet, har I heller ikke mere end et kvarter ind til Viborg.

Hjemme på Bakken 11 bydes I velkommen af en klassisk rødstensvilla fra 1951, og bag de røde murstensmure venter tre etager med et stort potentiale for alt fra børnefamilien til førstegangskøberne. Huset folder sig ud med en bolig i halvandet plan samt en kælderetage på 80 bonuskvadratmeter, og her er mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg på rummene, så I kan få det hele præcis, som I vil have det.

I kan starte turen i kælderen, for der er direkte adgang udefra. Hernede finder I seks disponible rum i forskellige størrelser, så det handler bare om at slippe fantasien løs, for der er plads til både viktualierum, værksted, vaskekælder og hobbyrum.

Ovenpå kan I fornemme boligens originale charme, når I træder ind i entréen, for her er det oprindelige trappeparti bevaret, hvilket tilfører rummet sjæl og varme. Stueetagen giver jer derudover et gæstetoilet, et spisekøkken og en rummelig stue, hvor brændeovnen vil sprede varme og hygge på de regnfulde efterårsdage.

Til slut sætter førstesalen prikken over i’et med badeværelset og sine tre værelser, som I med maling og kreative idéer kan forvandle til nogle lyse, indbydende rum. Fra førstesalen har I også kig til den store have, og her venter jer et grønt lærred, hvor I kan udfolde havedrømmene og indrette jer med både solrige terrasser, flotte højbede, hyggekroge og måske en lille køkkenhave.

Velkommen til Bakken 11 - en ejendom fuld af muligheder!


Bakken 11, 7470 Karup J
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
140
Grund:
1572
Værelser:
4
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1951
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter