fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SOLGT!

Del bolig

SOLGT!

LYST OG HYGGELIGT FRITIDSHUS FRA 2010 MED SKØNNE TERRASSER

Har I også forelsket jer i Vestsjælland, som uden tvivl udgør ét af landets mest populære sommerhusområder takket være den milde kyst med enestående badestrande og den øvrige natur, som inviterer til at nyde en aktiv fritid? Måske i særdeles fordi at denne geografiske placering ikke afskærmer jer fra at besøge større byer eller endda pendle fra København, når ferietrangen melder sig?

Det forstår vi godt, og derfor er det også en stor fornøjelsen at kunne byde velkommen til fritidshuset her på den rolige, lukkede vej Gormsvej 8 I Kaldred, en dejlig beliggenhed cirka 13 kilometer fra Kalundborg og tæt ved skove, strande og Danmarks femtestørste sø Saltbæk Vig. Området ligger lige ved Sejerøbugten, så I kan cykle til vandet og ikke mindst til det fredede naturområde, Vesterlyng, der ligger i første parket til bugten. Her møder I Sjællands største hede, hvor dyrene græsser frit, og I kan nyde gåture gennem lyngen, som til sidst bliver til klitter og strand. Ved Vesterlyng finder I den kilometerlange strand med fint sand og børnevenligt badevand, så her kan sommerdagene flyve afsted med sol og saltvand.


På den 1.200 kvm store grund kommer I til at opleve et særdeles rummeligt fritidshus af nyere dato, opført i 2010. Derfor fremtræder alt selvfølgelig også lyst og pænt, og man får en virkelig "hjemlig" fornemmelse, når man træder indenfor, som adskiller sig fra mange traditionelle fritidshuse. Her er der virkelig tænkt over hver en detalje, og resultatet er et på alle måder velfungerende hus, som tager højde for alt, hvad I skal bruge, selvom hverdagen er skiftet ud med ferietid.

Huset sikrer plads til alle, både den store familie og jer, de ønsker ekstra sengepladser til evt. overnattende gæster. I alt får I her fire dejlige værelser med god plads. Huset udmærker sig også med både vaskebryggers, gæstetoilet og et stort, lækkert badeværelse indrettet med brus og spabad. Afslutningsvis byder køkken-alrummet sig til i en romantisk og lettere landlig stil samt en hyggelige stue, som er enormt hyggelig med brændeovn og et flot lysindfald med kig til haven fra de store vinduespartier.

Foran ejendommen har I en dejlig stor indkørsel som kan rumme flere køretøjer, og på den anden side folder den store have sig ud med en nem og stort set vedligeholdelsesfri have, som indbyder til sjov, leg, boldspil, frisbeekast eller noget helt femte. Haven byder på et helt fantastisk terrasseareal, både en står træterrasse mod syd under åben himmel og en overdækket terrasse.

Bestil en fremvisning med det samme.

Gormsvej 8, 4593 Eskebjerg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
131
Grund:
1201
Værelser:
5
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2010
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter